Usein kysytyt kysymykset

1. Kuinka varaan sinut häävalokuvaajaksi?

Ottakaa minuun yhteyttä joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Kertokaa minulle hieman taustoja; missä häät vietetään ja kuinka pitkäksi aikaa haluaisitte minut kuvaajaksenne. Mikäli päivä on vapaana ja varattavissa, laadin teille kirjallisen sopimuksen kuvauksen sisällöstä. Kun olette lukeneet ja hyväksyneet sopimuksen, varaus lyödään lukkoon varausmaksulla. Tiedot varausmaksusta löytyvät sopimuksesta. Kun varausmaksu on maksettu, päivä on virallisesti varattu teitä varten ja voimme ryhtyä suunnittelemaan kuvaukseen liittyviä yksityiskohtia.

Mikäli päivä on jo varattuna, etsin teille vapaita kuvaajia kollegoideni joukosta. Tämä palvelu ei maksa teille mitään. Pääasia on löytää teille hyvä ja osaava kuvaaja.

2. Mitä dokumentaarinen hääkuvaus sisältää?

Dokumentaarinen hääkuvaus sisältää vähintään 8 tuntia valokuvausta alkaen sovitusta ajankohdasta. Ennen kuvauspäivää pidämme hääpalaverin joko kasvotusten tai videopuhelun välityksellä ja sovimme vielä yksityiskohdista, kuten aikatauluista ja teidän tarkemmista kuvaukseen liittyvistä toiveista.

Varsinainen hääkuvaus sisältää:

  • 300+ huolellisesti viimeisteltyä kuvaa hääpäivästä (kuvien määrä kasvaa, mikäli olemme sopineet yli 8 tunnin kuvausesta)
  • Salasanalla suojattu häägalleria, johon valikoin noin 100-150 kuvaa. Galleria on teidän käytettävissä seuraavat 6 kuukautta ja voitte jakaa sitä vapaasti esimerkiksi kiitoskortin yhteydessä
  • Kuvien toimitus personoidulla USB-tikulla postitse (toimitusaika on enintään 3 viikkoa)

3. Milloin minun tulisi varata sinut hääkuvaajaksemme?

Erityisesti sesonkiaikaan kesällä, suosituimmat hääpäivät (lauantait) varataan usein jopa vuosi etukäteen, joten kannattaa olla liikkeellä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

4. Kuinka paljon veloitat valokuvauksesta?

Tutustukaa hinnasto-sivulleni, jossa käyn läpi suosituimmat kuvakokonaisuudet. Voin myös räätälöidä teille oman kokonaisuuden.

5. Kuvaatko myös häävideoita?

Kyllä. Voitte halutessanne varata minut joko pelkästään häävideokuvaajaksi tai sekä häävalokuvaajaksi että häävideokuvaajaksi. Jos keskityn pelkästään häävideon tekemiseen, lopputulos on luonnollisesti huomattavasti kokonaisvaltaisempi, sillä voin tällöin keskittyä pelkästään videointiin. Valokuvien ja häävideon yhdistelmä on myös erittäin suosittu kokonaisuus, mitä minulta varataan joka vuosi. Tällöin keskityn ensisijaisesti valokuviin, mutta kuvaan ohessa myös videolle. Jos haluatte varata minut kuvaamaan teille ainutlaatuisen häävideon, ottakaa minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

hääkuvaus teijo mathildedal hääpari ilta-auringossa