Valokuvaaja Jukka Alasaari

hääkuvaaja jukka alasaari

Moikka! Olen Jukka Alasaari, helsinkiläinen hääkuvaaja, muotokuvaaja ja videokuvaaja. Visuaalinen luovuus on minulle suuri intohimo ja elämäntyö ja haluan luoda tunteita herättäviä tarinoita ja muistoja, joihin voi palata vielä vuosien jälkeen. Valokuvissani on nähtävissä minulle tärkeät elementit: valojen ja varjojen välinen leikki, harkittu ja luova sommittelu sekä tunnetilat.

Häiden dokumentointi valokuvin ja videoin merkitsee minulle paljon. Häät ovat yksi onnellisimpia tapahtumia elämässä ja täynnä pieniä kauniita hetkiä, joiden taltioiminen on todella palkitsevaa. Minulle on tärkeää, että hääparille jää muistoksi ikimuistoisia valokuvia tai videoita heidän yhteisestä päivästään. Hääpäivänä kuvaustyylini on dokumentaarinen, toisinsanoen kuvaan hetket ja tapahtumat luonnollisina vaikuttamatta päivän kulkuun muodostaen koko päivästä tarinan.

Teen myös yrityksille henkilökuvausta, mainoskuvausta sekä mainosvideoita.  Yritysten valokuvaus- ja videointitarpeisiin löytyy erillinen portfolio osoitteesta: www.jackal.fi.

Muutama sananen vielä minusta: rakastan luontoa, liikuntaa, terveellisiä elämäntapoja, tummaa suklaata ja matkustamista. Reissaan mieluiten rinkka selässä mahdollisimman kaukana turistien suosimista rysistä ja tutustun maan luontoon, kulttuuriin ja ihmisiin. Maailma on upea paikka ja sen näkeminen ja taltioiminen on parasta, mitä on olemassa.

Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, niin jutustellaan miten voin toteuttaa sinulle huippuluokkaisia muistoja! Olen todella rento kaveri ja pidän ihmisten kanssa höpöttelystä. "I don't bite, but I will shoot!"

valokuvaaja jukka Barcelonassa
valokuvaaja Jukka Roomassa
valokuvaaja Jukka Balkaneilla
valokuvaaja Jukka Norjassa