Valokuvaaja Jukka Alasaari

Olen kansainvälisesti ja kotimaassa palkittu helsinkiläinen ammattivalokuvaaja ja videokuvaaja. Visuaalinen luovuus on minulle suuri intohimo ja elämäntyö ja haluan luoda tunteita herättäviä tarinoita ja muistoja, joihin voi palata vielä vuosien jälkeen.

Häiden dokumentointi valokuvin ja videoin merkitsee minulle paljon. Häät ovat yksi onnellisimpia tapahtumia elämässä ja täynnä pieniä kauniita hetkiä, joiden taltioiminen on todella palkitsevaa. Minulle on tärkeää, että hääparille jää muistoksi laadukkaita ja ikimuistoisia kuvia ja videoita heidän yhteisestä päivästään. Hääpäivänä kuvaustyylini on dokumentaarinen, toisinsanoen kuvaan hetket ja tapahtumat luonnollisina vaikuttamatta päivän kulkuun muodostaen koko päivästä tarinan. En siis kulje pöydästä pöytään pyytämässä ihmisiä hymyilemään kameraan, vaan haen tilanteita, joissa tunteet ovat luonnollisia.

Teen myös yrityksille henkilökuvausta, mainoskuvausta sekä mainosvideoita.  Yritysten valokuvaus- ja videointitarpeisiin löytyy erillinen portfolio osoitteesta: www.jackal.fi.

Muutama sananen vielä minusta: rakastan luontoa, liikuntaa ja matkustamista. Reissaan mieluiten rinkka selässä mahdollisimman kaukana turistien suosimista rysistä. Nautin uusiin ihmisiin ja kulttuureihin tutustumisesta. Maailma on upea paikka ja sen näkeminen ja taltioiminen on parasta, mitä on olemassa.

Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Ota rohkeasti yhteyttä niin jutustellaan miten voin toteuttaa sinulle huippuluokkaisia muistoja! Olen todella rento kaveri ja pidän ihmisten kanssa höpöttelystä. "I don't bite, but I will shoot!"