valokuvaaja Jukka Alasaari Moi!

Olen moneen kertaan kansainvälisesti- sekä Suomessa palkittu ammattivalokuvaaja. Valokuvaus on minulle suuri intohimo ja elämäntyö ja haluan luoda tunteita herättäviä tarinoita ja muistoja, joihin voi palata vielä vuosien jälkeen. Luovuus on aina ollut minulla lähellä sydäntä ja valokuvaajan ammatti oli näin ollen helppo valinta.

Erityisesti kesäisin kuvaan paljon häitä; keskimäärin 20 hääjuhlaa vuodessa. Tämän lisäksi kuvaan jatkuvasti muotokuvia yksityisille ja yrityksille sekä mainoskuvia ja kiinteistökuvia yrityksille. Jos työkiireiltäni ehdin, toteutan myös jatkuvasti omia kuvausprojekteja, joihin haen yleensä inspiraatiota saduista, joita isäni luki minulle, kun olin pieni.

Häiden valokuvaaminen merkitsee minulle paljon. Häät ovat yksi onnellisimpia tapahtumia elämässä ja täynnä pieniä kauniita hetkiä, joiden taltioiminen on todella palkitsevaa. Minulle on tärkeää, että hääparille jää käteen paljon laadukkaita ja ikimuistoisia kuvia heidän yhteisestä päivästään, sillä valokuvat jäävät lopullisesti muistoksi. Hääpäivänä kuvaustyylini on dokumentaarinen, toisinsanoen kuvaan hetket ja tapahtumat luonnollisina vaikuttamatta päivän kulkuun muodostaen koko päivästä tarinan. En siis kulje pöydästä pöytään pyytämässä ihmisiä hymyilemään kameraan, vaan haen tilanteita, joissa tunteet ovat luonnollisia.

Yrityspuolella teen paljon mainoskuvauksia ja videointeja. Olen työskennellyt mm. seuraavien yritysten ja mainostoimistojen kanssa: Accountor Enterprize Solutions, Accountor HR Solutions, Alma Media, Medix Yhtyneet Laboratoriot, Red Lynx, SEK, StepUp Dance School, Verkkokauppa.com ja YTHS.

 

 

 

 

Muutama sananen vielä minusta vapaa-aikana: olen paljasjalkainen helsinkiläinen ja rakastan matkustamista rinkka selässä mahdollisimman kaukana turistien suosimista rysistä. Viiden tähden hotellin sijaan vietän mielummin yöni paikallisen maajussin navetassa pari kehräävää kissaa kainalossa. Nautin uusiin ihmisiin ja kulttuureihin tutustumisesta. Maailma on upea paikka ja sen näkeminen ja valokuvaaminen on parasta, mitä on olemassa. Oma fyysinen ja henkinen terveys ovat minulle myös erityisen tärkeitä. Liikunnan pyhän kolminaisuuden muodostavat pyöräily, kuntosali ja vaeltaminen.

 

 

 

 

 

 

 

Jos et vielä ehtinyt käydä katsomassa työnäytteitäni, käy tutustumassa! Miellyttääkö näkemykseni? Siispä ota rohkeasti yhteyttä ja jutustellaan, miten voin toteuttaa sinulle huippuluokkaisia valokuvia! Olen todella rento kaveri ja pidän ihmisten kanssa höpöttelystä. “I don’t bite, but I will shoot!”

Kuvauskalustoni:

Sony a7sii
Sony a7rii
Sony a7s

Sony Macro 90mm f/2.8
Carl Zeiss Batis 85mm f/1.8
Carl Zeiss 55mm f/1.8
Carl Zeiss 35mm f/1.4
Carl Zeiss Batis 25mm f/2.0
Carl Zeiss Batis 18mm f/2.8
Carl Zeiss 16-35mm f/4.0